Spoedcursus

Met spoed een rijbewijs

Meer informatie bij rij-instructeur

Heb je geen zin om lang te wachten met het behalen van je rijbewijs? Bij Autorijschool Activa heb je ook de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen. Deze duurt in totaal 8 tot 12 weken, in totaal zal je minimaal 4 tot 6 rijlessen per week moeten volgen. Als je liever op je eigen tempo lest, kun je natuurlijk ook altijd een aantal losse lessen per week nemen. Bij Autorijschool Activa krijg je altijd de beste begeleiding van het begin tot het eind van je rij-opleiding. Daarnaast werken wij met instructiekaarten waarop we al jouw vorderingen bijhouden. Zo kun je op ieder gewenst moment inzien welke punten je al onder de knie hebt en aan welke punten je nog wat meer aandacht moet besteden.

Vraag een proefles aan

Als je ervoor kiest om een spoedcursus te volgen is het belangrijk dat je eerst een proefles volgt. Dit om te kijken of een spoedcursus wel haalbaar voor je is. Iedere leerling heeft namelijk een andere manier van leren. Zo leert de één snel, en de ander heeft net wat meer tijd nodig. Een proefles kun je hier aanvragen.

Voorwaarden

Om te starten met een spoedcursus is het vereist dat je in het bezit bent van een geldig theorie-certificaat. (theorie-certificaat is 18 maanden geldig)

Kosten

Alle pakketten zijn inclusief praktijkexamen (exclusief € 299.- examengarantie.). De pakketprijzen zijn hetzelfde als normale rijlessen, hier komt nog een toeslag bij van 225 euro.

Pakket Inhoud Prijs
A 15 lessen € 1080,-
B 20 lessen € 1270,-
C 25 lessen € 1460,-
D 30 lessen € 1650,-
E 40 lessen € 2030,-


© 2014 Autorijschool Activa, KVK: 30282479, Design en Hosting door Ohm-Media, Powered by Couch